Artık Oda Üyeleri E-Randevu Sistemiyle Zaman Kazanacak

Bu haber 27 Haziran 2019 - 12:14 'de eklendi ve 121 kez görüntülendi.
Artık Oda Üyeleri E-Randevu Sistemiyle Zaman Kazanacak

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, üyelerine ve Oda ile işlemi olan tüm ticaret erbaplarına dijital dönüşüm kapsamında bir hizmet daha sundu. Artık iş ve işlemlerin tamamı e-randevu sistemi ile gerçekleşecek. İşlemin ne zaman yapacağına üye karar verecek ve hiçbir zaman kaybı yaşamadan belirtilen sürede gerçekleştirecek.

Yerköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KAYA, “Zaman telafisi olmayan ve israf edilemeyecek kadar önemli bir kaynaktır. İşadamları içinse en büyük sermayedir. Çoğu iş dünyası temsilcisinin kamu kurum ve kuruluşlarında iş ve işlemlerini yapmak için önemli ölçüde zaman ayırmak zorunda. Oda olarak TOBB Akreditasyon ve Kalite Yönetim Sistemi kriterlerince etkili ve çözüm odaklı hizmet vermekteyiz. Şimdi Odamıza kazandırdığımız bu sistemle üyelerimiz ve Odamızda işlemi olan iş dünyası temsilcileri web sitemiz üzerinden e-randevu alabilecek. Randevu alırken işlemin hangi tarih ve saatte yapılmasını belirleyebilecek. Ayrıca işlemi hangi personelin yapacağını, işlem için hangi evrakların istendiğini, işlemin ne kadar süreceğini, işlemin yaklaşık maliyetini randevu sürecinde görüntüleyebilecek. Alınan işlem randevusu e-posta adresine iletilerek üyelerimiz işlem sürecine hakim olarak Odamıza gelecek. Yanlış alınan randevular veya tarih değişiklileri şifre kullanıcı adı gibi uğraştırıcı adımlar olmadan iptali de sağlanabilecek” dedi. İş dünyasının zamanla yarıştığı şu günlerde teknolojinin daha etkin kullanılarak verimin yükseltilmesi gerektiğine vurgu yapan TSO Başkanı Mehmet KAYA, Oda olarak her türlü yeniliği üyelerin hizmetine sunma gayretinde olduklarını ve Oda üyelerinin menfaatlerine olacak tüm faaliyetleri gerçekleştirmek için yoğun çaba sarf ettiklerinden de bahsederek tüm iş dünyasına bol kazançlı günler diledi.