3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Bu haber 03 Aralık 2018 - 8:49 'de eklendi ve 207 kez görüntülendi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

3 Aralık engellilerimizin sorunlarına dikkat çekmek, toplumsal duyarlılıkları artırmak, farkındalık yaratmak açısından son derece önemlidir. Bizler engelli kardeşlerimizin gören gözü, işiten kulağı, tutan eli olmaya devam edeceğiz. Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Devletimizde sosyal devlet anlayışıyla tüm imkânlarını bu manada seferber etmektedir. Bu duygularla; her an hepimizin birer engelli adayı olabileceğimizi unutmadan, herkesi engelli vatandaşlarımızla birlikte yaşamayı öğrenmeye davet ediyor, onlara sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir hayat diliyorum.