BOZDAĞ’DAN YERKÖY TSO’YA ZİYARET

Bu haber 18 Eylül 2018 - 12:47 'de eklendi ve 74 kez görüntülendi.
BOZDAĞ’DAN YERKÖY TSO’YA ZİYARET

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Yerköy’de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Yerköy’de ziyaret turlarını sürdüren Milletvekili Bozdağ, Yerköy Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Bozdağ’ın ziyaretlerine Yerköy Kaymakamı Tuncay Dursun, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, AK Parti İlçe Başkanı Aziz Başak’ta eşlik etti. Milletvekili Bozdağ, Oda Başkanı Ş. Mehmet Kaya’dan Borsa çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Kaya, Yerköy için her zaman en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.